Bejta nuk komenton çfarë ka biseduar për rastin ‘Monstra’ me Fejzi Azirin

Ish-kryetari i Komunës së Gostivarit nuk deshi të komentojë se çfarë ka biseduar me të akuzuarit e rastit “Monstra”, Fejzi Aziri në telefon.

PlusInfo hyri në kontakt me të, dhe pasi ia treguan shkakun e thirrjes, ai tha se nuk dëshiron të komentojë, transmeton Portalb.mk.

Baby Boo

“Jam jashtë shtetit. Ditën e mirë”, tha Bejta në thirrjen telefonike nga PlusInfo.