Beiruti u go*dit nga një ra*ketë? Videoja po shpërndahet masivisht në rrjetet sociale (VIDEO)

Në një video të shpërndarë gjerësisht orët e fundit duket diçka që lëviz me shpejtësi në drejtim të vendit të shpër*thimit.

Baby Boo

Ka mjaft prej përdoruesve të rrjeteve sociale që shprehen se bëhet fjalë për një ra*ketë ndërsa të tjerë pretendojnë se nuk është asgjë tjetër përveç se një zog që fluturon. Në një video tjetër duket edhe momenti kur zogu fluturon me shpejtësi në një kënd që duket sikur është pranë zonës së shpërthimit.

Spekulimeve i dha krahë edhe deklarata e parë e Presidentit Donald Trump i cili tha se ajo që ndodhi në Beirut ishte një su*lm dhe jo incident. Pas kësaj ishte Departamenti i Mbrojtjes që theksoi se nuk ka të dhëna për një su*lm ndërsa gjatë ditës së djeshme gjatë një diskutimi me gazetarët Trump tha se nuk dihej ende saktësisht se çfarë ndodhi.
“Nuk dihet ende çfarë ndodhi ishte një su*lm apo një incident” theksoi Trump.