Bëhet hit në Serbi gazetarja kosovare që u tall me Vuçiqin

Presidentin e Serbisë, Aleksandar Vucic, nuk e kanë pritur të gjithë me zemër të hapur gjatë vizitës në Kosovë, gjë që është pritur.

Baby Boo

Por ajo që bën gazetarja Una Hajdari, sipas mediave serbe, ‘i kalon kufijtë e jotolerancës dhe kthehet në urrejtje’.

Ata thonë se pjesëtarja e organizatave joqeveritare në Beograd, përdor çdo mundësi për të poshtëruar Serbinë, presidentin e saj dhe popullin serb që shpesh satanizohet nga ajo.

‘Duket se vizita e Vucicit në Kosovë e ka nervozuar shumë Una Hajdarin, sa që e ka detyruar të i heq të gjitha maskat dhe ka treguar fytyrën e vërtetë të urrejtjes, duke bërë shaka me Vucicin në Twitter’, shkruajnë mediat.

Ajo ka shkruar “ Kur mërzitem në konferencë shtypi”, duke e shoqëruar me fotografinë e Vucicit që ajo është tallur me të.

Ajo ka shkruar “ Kur mërzitem në konferencë shtypi”, duke e shoqëruar me fotografinë e Vucicit që ajo është tallur me të.

Por këtë veprim serbet e kanë quajtur si joprofesionalizëm, duke shtuar se asaj i ka dalë urrejtja e vërtetë të cilën e kishte fshehur mirë deri më tani.