Bëhet e ditur se kur do të publikohet sezoni i pestë i La Casa de Papel

Sezoni i ardhshëm dhe i fundit i serilait “La Casa de Papel” do të publikohet në mes të gushtit 2021.

Baby Boo

Ky do të jetë sezoni i 5-të dhe i fundit i serisë. Vlerësohet si seriali më i popullarizuar dhe më i vlerësuar në të gjithë botën. Sezoni i ardhshëm do të shfaqet në platformën e Netflix. Krijuesit e serialit njoftuan se xhirimi u shty për shkak të Pandemisë Covid-19.