Bedri Lika bëm thirrje që të konsumohet urina e devesë dhe të braktisen barnat moderne! (VIDEO)

Hoxha nga Shkupi Bedri Lika në një nga ligjëratat e tij, ka folur për dobitë e urinës së deves, si një kafshë me karakteristika të veçanta fiziologjike.

Ligjerata e tij duket e çuditshme, pasi ai aplon që të braktisen barnat moderne dhe të kthehen tek mjekësia e lashtë, ku sipad tij duhet të konsumohet urina e devesë së një barnë tepër e dobishme!

Baby Boo

E çuditshme ose jo, dëgjojeni në videon më poshtë!