BDI / Ridvan Dervishi në listën e kandidatëve për këshilltar komunal në Kumanovë


Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ka përmbyllur listën e kandidatëve për këshilltar komunal në Kumanovë.
Siç bëhet e ditur, bartës liste do të jetë: prof.dr.Arta Ademi, pas saj radhiten Ridvan Dervishi, Mendu Asani, Fitor Jakupi, Zejnullah Ganiji si dhe emrat e tjera.
Siç mësohet kjo listë tashmë është dorëzuar në KSHZ si dhe do të bëhet zyrtare.