BDI organizon takim me mjekët shqiptarë të Maqedonisë


Shtabi për referendum i Bashkimit Demokratik për Integrim në bashkëpunim me Shoqatën e Mjekëve Shqiptarë në Maqedoni dhe Dhomën e Mjekëve të Maqedonisë në Tetovë mbajtën një panel debativ me temë “Sfidat e sistemit shëndetësor drejt integrimit Evropian”.

Shefi i shtabit për referendum të BDI-së, në nivel qendror, Atilla Rexhepi , tha se në tërë vendin organizohet debate të ndryshme me karakter informimi për referendumin dhe një ndër to është edhe organizimi i sotshëm ku është bërë ftesës të gjithë mjekëve që punojnë në vend dhe jashtë shtetit./PC

Baby Boo