BDI-në nuk e fiton dot asnjë parti tjetër politike


Artin Spahiu

Tani më është fakt i pakontestueshëm se BDI-në nuk e fiton dot asnjë parti tjetër politike, përveç vetë BDI-ja.

Duke e ditur këtë, partitë konkurente të BDI-së, në vend që të bëhen alternativë e BDI-së me program, platformë, vizion, kuadro, ata gjithë energjinë e tyre e harxhojnë duke u munduar që të shpifin, inskenojnë dhe nxisin konflikte të brendëshme në BDI.

Baby Boo