BDI – marrsh me biçikleta në Tetovë

Sot Shtabi Komunal i Bashkimit Demokratik për Integrim dega Tetovë ka mbajtur aktivitetin e rradhës ne vigjilie të Referendumit të 30 shtatorit. Diçka ndryshe u organizuar këtë, marshi me biçikleta duke filluar nga sheshi Iliria deri te rrethrrollutimi tek UEJL, rrugës Industriale deri te rrethrrotullimi te Monopoli duke u rikthyer sërish te caku i nisjes në sheshin Iliria. Ky është prej aktiviteve të shumta që pasojnë në ditët në vijim duke qënë gjithmonë vemendja kah data 30 shtator dhe rëndësia e saj./PC

Baby Boo