BDI konfirmon: Hiqet ora policore


Prej nesër hiqet ora policore. Kështu ka vendosur Qeveria ne mbledhjen e mbajtur pas dite.

Qeveria sot vendosi për ndërprejre të plotë të Vendimit për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes në teritorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut!
Vendimi hynë në fuqi nga data 27.05.2020