BDI fushatën e nisi në Gostivar, besimin e kërkojnë përmes sloganit “Zgjidh jetë, voto blertë”


Në Maqedoninë e Veriut sot filloi fushata zgjedhore. Partitë politike prezantojnë kandidatët dhe programin e tyre për 4 vitet e ardhshme.

Bashkimi Demokratik për Integrim, fushatën zgjedhore e filloi nga Komuna e Gostivarit, duke prezantuar kandidatët për kryetar komunash. BDI në zgjedhjet e 17 tetorit garon nën sloganin “Zgjidh jetë, voto blertë”.
Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti duke prezentuar kandidatët, tha se BDI është parti e cila ka marrë përgjegjësi.