Brenda festës të ditëlindjes së Kallashit. Ja nga kush e mori dhuratën më të bukur

Ajo njihet si një ndër personazhet më të spikatur të momentit në estradën shqiptare.
Bëhet fjalë për Kallashin, femrën më provokative të showbizit shqiptar.

Baby Boo

Pasiqë ka gjithmonë vëmendjen e të gjithëve ajo në shumicën e rasteve menjëherê kthehet në lajm, shkruan Pa Censurë.

Ndërsa sot ajo ka festuar ditëlindjen dhe duket shumë e lumtur. Në mesin e shumë personazheve që e uruan ajo ka marrë një dhuratë shumë speciale nga vetë makeup artistja e saj Leunita Murtezi. Një dhuratë shumë speciale do të thonim ne.


Restorant Lumare