Bas*tisje në Prilep, gjenden ar*më dhe mu*nicion

Gjatë bas*tisjes në shtëpinë e D.R. (50) nga Prilepi, punonjës policorë nga Zyra e jashtme për pune kr*iminalistike nga SPB Prilep kanë gjetur dhe kanë kon*fiskuar pu*shkë “Cërvena Zastava”, të kalibrit 16 mm, pis*toletë të prodhimit gjerman të kalibrit 9 mm, katër shkopinj shpërthyes me djegie të ngadalshme, detonator numër 8, 10 copë mun*icion 7,9 mm dhe gjashtë gëzhoja gjuetie. Për ar*mën dhe mun*icionin e zbuluar, D.R nuk ka poseduar leje.

Baby Boo

“Pas dokumentimit të tërësishëm të rastit, kundër D.R. do të parashtrohet padi penale për ‘përpunim të palejuar, mbajtje dhe tregtim me ar*më ose material shpërthyese’, të dë*nueshme sipas nenit 396 nga Kodi penal”, informuan sot nga MPB.