Bastisje në Hasanbeg, gjendet një ar*më zjarri dhe her*oinë, arr*estohet një person


Në fshatin Hasanbeg të Shkupit në mëngjes rreth orës 06:00 nga ana e Njësisë për tregti ilegale me dr*ogë pranë SPB-së Shkup është kryer bastisje në shtëpinë e S.A.(32) dhe në disa lokacione tjera me ç’rast është gjetur ar*më zjarri “Zastava” me 9 plu*mba, her*oinë dhe një peshore digjitale.

Nga MPB informojnë se është arr*estuar S.A. ndërsa pas dokumentimit të rastit, do të ngritet padi përkatëse.

Baby Boo