Ba*stisje në Haraçinë dhe disa fshatra të tjerë të Shkupit

foto ilustrim

Një ak*sion i madh policor po zhvillohet mëngjesin e sotëm në disa rajone në vend, gjegjësisht në Haraçinë, Nerez dhe Radushë. Mësohet se është kapur dr*ogë ndërsa janë arr*estuar disa shpërndarës të dr*ogës. Nga MPB e konfirmojnë lajmin ndërkaq thonë se ak*sioni ende po vazhdon në disa lokacione në Shkup. Jozyrtarisht mësohet se është kapur dr*ogë e tipit ko*kainë dhe mar*ihuanë.

Baby Boo