Bastisje në Gjorçe Petrov – gjendet drogë, arrestohet një person


Sot (31.12.2022) në aksion të përbashkët të policëve nga SPB Shkup-Njësia për tregti ilegale me drogë dhe armë dhe Departamenti i policisë kriminale-Sektori për tregti ilegale me drogë dhe armë, pas urdhrit të siguruar paraprakisht nga gjyqtari i procedurës paraprake. procedurë nga Gjykata Themelore Penale Shkup, është kryer bastisje në shtëpinë dhe objektin ndihmës të LJ.G. (22) në komunën e Shkupit, Gjorçe Petrov.

Gjatë kontrollit u gjetën tre pako me amfetaminë, një peshore dixhitale, marihuanë dhe para, të cilat ka bazë dyshimi se vijnë nga shitja e drogës.

Lj.G. është ndaluar në stacionin policor dhe kundër tij do të parashtrohet kallëzim penal në prokurorinë kompetente Shkup për vepër penale të kryer nga neni 215 i Kodit Penal. Gjatë festave të Vitit të Ri, Ministria e Punëve të Brendshme vijon me intensifikimin e masave dhe aktiviteteve kundër tregtisë ilegale të drogës.