Ba*stisen qelitë e bu*rgut të grupit të Kumanovës


Në orët e hershme të mengjesit, policia sot ka ba*stisur qelitë e pjesëtareve të Grupit të Kumanovës.

Sipas policisë, gjatë bas*tisjes janë gjetur celularë dhe “gjësende tjera” të palejuara. Ato janë dërguar për ekspertizë.
“Bas*tisja është kryer pa asnjë problem dhe pa asnjë incident”, kanë deklaruar nga policia për mediumet maqedonase.

Baby Boo