Bastisen kompani që merren me duhanin, ja emrat e tyre

Policia Financiare në bashkëveprim me MPB ka kryer operacion gjatë natës dhe orëve të para të mëngjesit.

Baby Boo

Janë bastisur kompanitë që importonin duhanin e dëmshëm dhe të paligjshëm të tipit “Virgjinia” që hynte në Maqedoninë e Veriut.

Alsat mëson se kompanitë e bastisura janë: LRB Fresh, Kontraktor Trejd, Need for Speed, Urban Logistik dhe Urban Trans.

Ky operacion vjen pas atij në Luboten ku nga banorët e fshatit janë konfiskuar mbi 12 ton duhan.