Bashkë në trajnimin për kërkim-shpëtim malor, ushtarët e Kosovës dhe të Shqipërisë!


Bashkëpunimi ushtarak mes Kosovës dhe Shqipërisë është duke vazhduar në fusha të ndryshme.

Kësaj radhe, efektivë të batalionit të Mbështetjes Rajonale të Shqipërisë janë bërë bashkë me kolegët nga FSK-ja për një trajnim malor.

Këtë e ka bërë të ditur ministrja shqiptare e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, përmes një postimi në Facebook.

“Efektivët e batalionit të Mbështetjes Rajonale u bënë sërish bashkë me kolegët e tyre nga Forca e Sigurisë së Kosovës, për t’u trajnuar për kërkim – shpëtimin malor në Qendrën e Trajnimit për Kërkim – Shpëtim në Pomozatin”, ka shkruar ajo.

Baby Boo