Bardhyl Mamuti: Kosova- «Djepi i krimeve të Serbisë»!


Kosova- «Djepi i krimeve të Serbisë»!
Propaganda serbe është lëshuar në ofensivë përmes intelektualëve mercenarë të këndvështrimit ideologjik të «antiamerikanizmit» për të aktualizuar mitin për «Kosovën si Djep i Serbisë». Të gjithë atyre që janë lëshuar në këtë lloj propagande u them që nëse kanë mundësi le t’i bëjnë një «analizë gjenetike» tokës së Kosovës dhe do të binden se është e stërmbushur me ADN nga gjaku, loti dhe djersa e shqiptarëve. Kosova vërtetë është « Djepi i krimeve të Serbisë »!

Ka shruar veprimtari Bardhyl Mamuti, pas revoltimit për deklaratat e fundit të krymenisitrit të Kosovës Ramush Haradinaj.

Baby Boo