Banori i Shkupit super milioneri i ri me 11 milion denarë të fituara

Llotaria Shtetërore “Kasiono Austria”, ka kumtuar fituesin e ri të çmimit “Super Milioner – Xhek Pot ” me vlerë të jashtëzakonshme prej 11 milion denarësh. Njeriu me fat është Nikolla Tasevski nga Shkupi i cili në konton e tij do të ketë plus 10.995.173 denarë.

Tasevski nga lagja “Gjorçe Petrov” shprehet që kjo që i nodhi atij nuk ka besuar se do t’i ndodhte edhe po të jetonte 1000 vjet.
“Vërtetë nuk mund të besojë. Unë akoma nuk jam i sigurt se kam fituar, kam ngelur disa netë pa gjumë që se e kam kuptuar se jam fitues. Është një çmim i madh dhe më herët kam pritur të fitoi vlerë më të vogël se kjo e lere me kete cmim. Tani do të shoh se kur dhe ku do t’i shpenzoj, akoma nuk kam plan”, thotë Nikolla kur pranoi çmimin.

Ky është pronari i fitimit të habitshem SUPER MILIONER XHEK POT, të cilin Video Llotaria Shtetërore e promovoi në mars këtë vit.
Vlera mund të rritet nga 8.000.000 deri 12.000.000 denarë dhe mund të rritet për çdo ditë, në çdo vend të Maqedonisë. Përveç kësaj fitoreje fitimprurëse, në çdo moment mund të zgjedhësh MILIONER XHEK POT në
ekspozim nga 1.200.000 deri në 1.800.000 denarë, si dhe MINI КЕK POT në vlerë prej 4.000-5.000 denarë.
#LuajPërArgëtim #LuajMePërgjegjësi

Baby Boo