Banorët e Rrugës së Lubotenit pa ujë


Për shkak të një defekti në rrugë f-100 mm, në rr. 30/315 Radishan, ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë përdoruesit e rrugës së njëjtë (Rruga e Lubotenit).
Siç njofton nga N.P. Ujësjellës dhe Kanalizim, furnizimi me ujë do të jetë i ndërprerë nga ora 8:40 deri në përfundimit e riparimit të defektit.