Banorët e rrugës “Saraj”, Gërçec, Gllumovë, Shishovë dhe Matkë pa ujë

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” njofton se sot, nga ora 10:00, për shkak të defektit në rrugën Saraj 20/pn, pa ujë do të jenë konsumatorët e të njëjtës rrugë, Gërçec, Gllumovë, Shishovë dhe Matkë. Furnizimi me ujë do të jetë në ndërprerje nga ora 10:00 deri në përfundimin e riparimit të defektit.

Baby Boo