Banorët e fshatit në aksion për të pastruar fshatin Radiovcë


Bashkësia Lokale e fshatit Radiovcë në komunën e Bërvenicës, bashkë me fshatarët sot, në një aksion të përbashkët kanë pastruar të gjithë hapësirat e ndotura.

Ky aksion vlen për t’u përshëndetur dhe mund të shërbejë si motiv edhe për fshatrat tjerë./PaCensurë