Banorët e Durrësit të zhgënjyer për bonusin: Sorollatje pafund, në zyra mungon interneti

Një pjesë e qytetarëve durrsakë janë të zhgënjyer nga mënyra e aplikimit online për bonusin e qirase. Banorët e njësisë administrative numër 3 qëndrojnë në radhë për orë dhe ditët të tëra dhe nuk mbarojnë dot punë.

Baby Shop Charli

“Nuk jam në gjendje të mirë shëndetësore të rri në këmbë gjithë ditën. Kam 3-4 ditë që vij dhe iki që në 7 të mëngjesit”, shprehen banorët.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors