Banorët e çmendur godasin me hu gardhi një tiger


Në video shihen të paktën 40 fshatarë që pa mëshirë kanë godasin tigrin me shkopinj të mëdhenj, pasi ajo dëgjohet duke bërtitur nga goditjet e rënda.

Loading video

Në pamjet lmike do të shikoni se si ata godasin pa mëshirë tigrin që qëndron i shtrirë në tokë.

Ky veprim erdhi pasi kafsha sulmoi fshatin e tyre dhe plagosi nëntë vetë.

Baby Boo