Anketa e fundit/ Bashkimi Demokratik për Integrim parti e para te shqiptarët, Ahmeti lider më i besueshëm


BDI vazhdon të mbetet partia më e fuqishme shqiptare në Maqedoninë e Veriut ndërsa edhe më tej lideri Ali Ahmeti poashtu mbetet më i besueshëm tek shqiptarët shkruan Tetovasot.Si gjithë anketat tjera edhe kjo e fundit e dëshmon se BD I është e para dhe favorite absolute për të fituar edhe ciklin e rradhës në zgjedhjet vendore që mbahen ne tetor.

Një prej tyre është sondazhi i kryer nga agjencia Brima ku konfirmohet se BD I dhe LSDM kanl besimin më të madh te qytetarët.

Në pyetjen “Nëse mbahen zgjedhjet parlamentare sot, për cilën parti politike do të votonit?” 18.9 përqind e të anketuarve thanë se do të votonin për LSDM, ndërsa 16.3 përqind thanë se do të votonin për VMRO-DPMNE, pasuar nga BD I ,më pas  Aleanca për Shqiptarët , e Majta, BESA dhe PDSH.

Baby Boo