Banka Botërore: Ekonomia shqiptare me performancën më të lartë në rajon

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një vlerësim të Bankës Botërore për ekonominë e Shqipërisë, të cilën e cilëson me performancën më të lartë në rajon.

“MIRËMËNGJES dhe me lajmin pozitiv të vlerësimeve për Shqipërinë nga Banka Botërore dhe institucione të tjera ndërkombëtare si ekonomia me performancën më të lartë në rajon, ju uroj një ditë të mbarë”- shkruan Rama.

Baby Boo