Bandë e organizuar vjedhësish?! Fakte të reja (FOTO)


Pas lajmit të shfaqur në Pa Censurë për policin mashtrues, dalin edhe fakte të reja për grupin i cili tani më është lajmëruar, disa herë në polici për vjedhjet që kanë kryer.

Ngjaren mund ta lexoni këtu: Shqiptari nga Shkupi blen veturën por, shitësi një ditë më pas ja vjedh atë!

Sot Pa Censurë komunikoi me sektorin për marëdhënie me publikun në MVR për rastin në fjalë, por nga MVR nuk donin që të japin detaje sepse lënda është në procesim dhe do ta dëmtonte hetimin.

Në një nga faqet online në internet për shit-blejre të veturave, janë shkruar këto fakte të reja për personat në fjalë!