Banda e përmbaruesve në Maqedini, kasapët që rrjepin e dhunojnë qytetarët, demokracinë dhe shtetin

Abdulla Mehmeti

Baby Boo

Banda e përmbaruesve në Maqedoni, në emër të ligjit i rrjepin, dhunojnë e torrturojnë qytetarët për interesa të kompanive private dhe nëntokës kriminale!

A ka pushtet në këtë shtet? Jeta nuk vjen në këtë vend të kriminalizuar, ku shteti ligjor ka mbetur vetëm premtim parazgjedhor dhe ëndërr e largët për qytetarët e detyruar të vdesin nga uria, ose të ikin sa më parë në botën e jashtme!

(11 qershor 2018)