Ballistët mbjellin 14 drunjë për 14 vi*ktimat në Tetovë (FOTO)


Në mënyrë simbolike në shenjë respekti për viktimat e së mërkurës në Spitalin modular Civid 19 ,Ballistët kanë mbjellë 14 drunjë për 14 vi*ktimat në Tetovë.
Poashtu për pak çaste nis edhe marshi paqësor dhe homazhe për vi*ktimat.
Marshi që do të fillojë në Sheshin Iliria dhe do të përfundojë te Qendra Kovid e cila u shkr*umbua nga zj*arri.