Ballistët festojnë rënien e Vardarit në ligën e dytë

Pas disa humbjeve të një pas njëshme sot Vardari ka kaluar në ligën e dytë ku numëron vetëm 31 pikë.

Baby Boo

Ndërsa rënien e Vardarit sonte grupi i Ballistëve nga Tetova kanë vendosur ta festojnë publikisht me grafite dhe fishekzjare, “2nd League” shkruhej në grafite./Pa Censurë/

Kujtojmë se Shkëndia renditet e para në ligë me plot 74 pikë