Ballistët do të organizohen tek Monopoli për ndeshjen Shkëndija – Shkupi


DERI SA TË JEMI GJALLË…
VETËM NE DO TË SUNDOJMË!!!

TU TREGOJMË FUQISHËM, SE NE MOTI HERËT JU KEMI DËRGUAR NË DEPONINË E MBETURINAVE TË EGRA SLLAVE!!!

NESËR, I MADH DHE I VOGËL TUBOHEMI TE “MONOPOLI” NË ORA 12:00’ DHE SË BASHKU MARSHOJMË DREJT STADIUMIT!!!

TË GJITHË PËR NJI NË KËMBË, ÇDO SHQIPTARË, TETOVARË DHE BALLISTË, TI APELOJMË SE KËTU SKA VEND PËR TË TJERË!!!

Baby Boo