Ballazhi: “Si shumë shpesh po na ndodhin tr*agjedi të tilla“

Psikologu Safet Ballazhi, i ftuar në emisionin “RRuga drejt”, duke folur për tragjedinë e Bullgarisë, tha se tragjedi si kjo po ndodhin pak si shpesh në vendin tonë. Ai thotë se gati çdo muaj ndodh diçka dhe kjo po bëhet si diçka normale në vendin tonë.