Bajrami: Nga ’95-ta, unë i kam mësuar politikanët si të korruptojnë (video)

Kryetari i partisë rome PCER, në një emision debativ ka thënë se ai që nga viti 1995 e këndej, personalisht i ka mësuar të gjithë politikanët në Maqedoni se si të korruptojnë votuesit dhe të manipulojnë me zgjedhjet, shkruan Fakte. Bajram madje ka pretenduar se jo vetëm në komunën e tij, por këtë “zanat” ua ka mësuar politikanëve në nivel shteti.

Baby Boo

Amdi Bajram edhepse kishte sharë dhe ofenduar kryeministrin e tanishëm Zoran Zaev, deri sa ishte në koalicion me Gruevskin, këtyre ditëve u bë pjesë e qeverisë. Kjo ka shkaktuar reagime dhe pakënaqësi të mëdha edhe në radhët e socialdemolratëve maqedonas.

…ЈА СУМ ГИ НАУЧИЛ КАКО ДА СЕ ПОДМИТУЕ, КАКО ДА ГИ ДОБИВААТ РОМИТЕ…

…ЈА СУМ ГИ НАУЧИЛ КАКО ДА СЕ ПОДМИТУЕ, КАКО ДА ГИ ДОБИВААТ РОМИТЕ…

Publiée par MakStar sur Mercredi 16 mai 2018