Bajrami: “Faleminderit njerëz të mirë që mbrëmë më pritët si bijën tuaj”


Kandidatja për këshilltare komune nga radhët e ASh-së Nurije Bajrami, ka falenderuaar të gjithë të pranishmit të cilët dje kanë qenë në tubimin e organizuar nga lagjet Reçicë, Teteks dhe Teqe.
Bajrami ka shkruar:
Faleminderit njerëz të mirë, që mbrëmë më pritët si bijën tuaj!
Tubimi i organizuar nga lagjet Reçicë, Teteks dhe Teqe.
Ishte emocion i veçantë të jem në lagjen time, në oborin e shkollës Naim Frashëri dhe vetëm 10 metra larg shtëpisë së prindërve të mi.