Baçev: VMRO dhe LSDM për 27 vite kanë vjedhur mbi 15 miliardë euro

Nëse Maqedonia është patjetër të hyjë në BE dhe NATO, që të vijnë shumë para dhe investime të huaja, atëherë si Hristijan Mickovski dhe Zoran Zaev bëjnë jetë të pasur në shtet që nuk është anëtarë i BE-së dhe NATO-s, pyetën nga “Edinstvena Makedonija”, e Janko Baçevit, njofton Koha.

“Populli nuk dëshiron anëtarësim në NATO dhe BE, por atë e dëshirojnë vetëm politikanët e shitur dhe të korruptuar të VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së, të cilët gjatë qeverisjeve në 27 vitet e kaluara kanë vjedhur më shumë se 15 miliardë euro”, kumtuan mes tjerash nga partia./Pacensure

Baby Boo