Ba*stisje në Tetovë dhe Bogovinjë, kapet dr*ogë dhe ar*matim


Ministria e Punëve të Brendshme njofton se sot rreh orës 12:20 është arr*estuar 21-vjeçari B.B. nga Tetova. MPB njofton se gjatë bas*tisjes në shtëpinë e tij në fshatin Bogovinjë dhe në rrugën “Shtipska” në Tetovë është kapur sasi e madhe e mar*ihuanës dhe një pi*stoletë pa leje. Policia njofton se dr*oga është dërguar për ekspertizë ndërsa 21-vjeçari është arr*estuar dhe kundër tij do të parashtrohet pa*di për shkelje të nenit 215 nga Kodi Pe*nal.