Aziri: “I kuptojmë bashkëqytetarët maqedonas, edhe ne po luftojmë për gjuhën dhe heqjen e 20% nga Kushtetuta”

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri në konferencën për shtyp pas takimit në Klubin e deputetëve të grupeve të punës të partive politike për të shqyrtuar propozimin e fundit francez tha se i kuptojmë bashkëqytetarët maqedonas se edhe ne po luftojmë për gjuhën dhe heqjen e 20% nga Kushtetuta, por ky është shansi i fundit për vendin tonë.

Baby Boo

“I kuptojmë bashkëqytetarët tanë maqedonas se edhe ne po vuajmë për njohjen e gjuhës dhe të hiqet nga Kushtetuta përkufizimi i 20%. Por kjo mundësi nuk duhet lëshuar, ky është shansi ynë i fundit për të kapur trenin në Europë. Biseda ishte konstruktive dhe presim rezultatet të mira.”- tha Aziri.