Avokati maqedonas apelon: Asnjë kolegë mos ti mbrojë këta persona


Nuk qetësohen reagimet pas informacioneve për vdekjen e Vanja Gjorçevskës.

Kësaj radhe ka shkruar avokati Dragan Peshevski, i cili kërkoi rishikimin e llojit të veprave penale për vepra të tilla të shëmtuara.

Rishikimi i llojit të sanksioneve penale për akte të tilla të shëmtuara, pra shtimi i atyre të reja më të ashpra dhe një apel për të gjithë kolegët avokatë që ASKUSH të mos marrë përsipër t’i mbrojë ata nëse shohin se ka edhe dyshimin më të vogël se ata persona janë autorë, dhe avokati që do emërohet në bazë zyrtare, le të mos angazhohet fare, fare, për të mos thënë hiç!!!”, ka shkruar ai në Facebook.

Baby Boo