Avokati i Veselit: Jam i shqetësuar për një dokument që lidhet me lirimin e klientit tim


Ben Emmerson, avokati i Kadri Veselit, në seancën e sotme ka folur për një dokument që sipas tij, është jetik për lirimin e klientit të tij nga parabu*rgimi.
Emmerson është shprehur i shqetësuar duke thënë që ky dokument të përkthehet sa më shpejt.

“Për momentin jam i shqetësuar për vetëm një dokument. Dua të sigurohem që ju i nderuar gjykatës duhet ta dijnë për çka është fjala. Është një dokument që është marrë të mërkurën më 27. Kam frikë që data 10 nëntor është një periudhë shumë e gjatë. Është një dokument që lidhet me lirimin e klientit tim. Unë e kam lexuar në anglisht dhe është më urgjencë parësore”, tha ai.

Tutje, aty u fol edhe për përmbajtjen e dokumentit e cila sipas avokatit është konfidenciale.
“Është përmbajtja e dokumentit dhe kërkesës që përmban dokumenti të cilat janë konfidenciale. Por përmbajtja e përgjigjes janë konfidenciale. Nuk janë vetëm dy dokumente, ka pasur përgjigje, pastaj kërkesa dhe të njëjtat janë përkthyer. A mund të na sqaroni nëse identiteti të cilit i është dërguar kjo kërkesë është konfidencial?”, tha Emmerson.