Autostrada Bllacë – Shkup, banorët të pakënaqur nga çmimi i shpronësimit (VIDEO)

Banorët e Ballacës të revoltuar nga oferta e shtetit për shpronësimin e tokave të tyre, ku pritet të kalojë autostrada e re Shkup-Bllacë.

Baby Boo

Shteti ka ofruar vetëm 200 denarë për 1 metër katror, edhe pse sipas tyre vlera reale është mbi 50 euro. Sipas banorëve ky çmim është nënçmues dhe përbën tallje.