Autores së “Për’puthen” i del një video para famës, nuk njihet


Autorja e emisionit të dashurisë, “Për’puthen”, Olsa Muhameti, është mjaft aktive në rrjete sociale.
Olsës i është publikuar një video e cila është vite më parë, ku shihet duke kënduar dhe bërë video.

Së fundmi, ajo së bashku me konkurrent të këtij emisioni janë dukë zhvilluar audicionet e reja nëpër qytetet e Shqipërisë.
Ky emision para disa javësh ka përfunduar sezonin e dytë, duke arritur të marr miliona klikime, por nuk arriti të krijoj një çift.

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2021/06/CVEZ7oLeTHlM9XlMGKAo_18_9b4d94239dd144c24582262fa1351164_video_240p_converted.mp4

Baby Boo