Audio bombë e re : Vëllai i gjykatëses kërkon 6 milion euro në emër të Vice dhe Zoran Zaev

Në Twitter është postuar një regjistrim i ri audio, ku thuhet se është zëri i avokatit Vasil Dimishkov, vëllai i gjykatëses Vesna Dimishkova, i cili konsiderohet shumë afërt me Zoran Zaev, dhe po kërkon 6 milion euro që biznesmeni të lirohet shkrun sot press 24.

Jepni 6 milion euro dhe ne do ta mbarojmë punën, thotë Vasil Dimishkov.

Në një bisedë me një person të panjohur, Vasil Dimishkov thotë se do të përpiqet të zvogëlojë sasinë, edhe pse është e madhe.

– Ata më thanë (Vice Zaev direkt dhe Zoran Zaev) por unë duhet të flas përsëri, unë do të zvogëloj diçka për ta, nuk prisja që ata të kërkojnë aq shumë.
Kjo audio bombë përkon me dëshminë e Ana Kamçevës në çështjen Reket, ku ajo theksoi edhe atëherë se Kamçevi ishte reketuar për 6 milion euro nga Dimishkov.

Ajo tha se Dimishkov e dinte që do të kishte ndjekje penale për burrin e saj dhe se ai duhet të bashkëpunonte me të, sepse do të ishte më e lehtë.

– Ai më tha që motra e tij Vesna Dimishkova është në një lidhje të ngushtë me prokuroren Lile Stefanova ”, tha gruaja e Kamçevit. Për lirinë e Kamçevit, ata duhej të paguanin 2, 4 ose 6 milion euro në varësi të situatës.

Ai tha se shuma është e madhe sepse çështja është specifike dhe motra e tij duhet të pensionohet me atë shumë. Unë u mërzita dhe qava, por gjithashtu u befasova që ajo nuk e njihte çmimin përfundimtar për “Reket”, tha Kamçeva.
Kjo audio bombë vjen një ditë pas rrëfimit të Bojan Jovanovskit, i dënuar me 9 vjet burg për çështjen “Reket”, që gjyqtarët të kërkojnë paratë e grumbulluara nga Zoran dhe Vice Zaev./TetovaSot

Baby Boo