Audi Q8 e re tregohet shembullore në testet e stabilitetit(VIDEO)

Modeli më i ri Q8 i Audi-së u tregua mjaft e shkathët gjatë testimeve të stabilitetit nga spanjollët e KM77.

Baby Boo

KM77 i kanë vlerësuar si “shembullore” performancat duke pasur parasysh se Q8 është një model SUV.

Q8 ka kaluarnëpër disa kurse të testimit nëpër kone, me shpejtësi 77km/orë, 79 km/orë dhe 80 km/orë.

Model i testuar ishte një version 50 TDI quattro i cili peshon 2.2 ton dhe ka një shpejtësi maksimale në 245 km/orë. /IndeksOnline/