Atifetja ka ndryshuar shumë ndër vite, nuk po njihet më nga ndërhyrjet

Janë bërë 10 vjet që kur u bë femra e parë president në Kosovë.
Kur e mori postin, Atifete Jahjaga ka pasur një stil të zakonshëm të pamjes, si në flokë, fytyrë e veshje.
Por, nëse e krahasojmë këtë stil me Atifetën e sotme, vërejmë që ajo ka ndryshuar shumë.

Interview with the President of Kosovo Atifete Jahjaga, European Parliament, Brussels 06/09/2011

Baby Boo

Interview with the President of Kosovo Atifete Jahjaga, European Parliament, Brussels 06/09/2011
Ish presidentja që shpesh u akuzua nga ndjekësit e mediet për ndërhyrje kirurgjikale, tashmë ka një stil shumë më të mirë dhe më në trend me kohën.

Jahjaga ka humbur peshë, më pak rrudha në fytyrë, buzë më të fryra, dhëmbë të rregulluar dhe flokë të prera me shumë stil.
Madje, nëse i krahasojmë fotografitë e sotme me të dikurshme, ndryshimi vërehet qartë, madje, ish presidentja mezi njihet se është po e njëjta femër.

Restorant Lumare