Aspektet pozitive dhe negative nga anëtarësimi i Maqedonisë në NATO


Panel diskutim me temë “Aspektet pozitive dhe negative nga anëtarësimi i Maqedonisë në NATO” do të mbahet sot në Institutin për strategji dhe zhvillim.

Në debat do të marrin pjesë koordinatori kombëtar i Maqedonisë për NATO-n, Stevo Pendarovski dhe Ismet Ramadani, kryetar i Këshillit Euroatlantik të Maqedonisë dhe bashkëpunëtor i jashtëm për NATO i kryeministrit të Republikës së Maqedonisë.