Asnjë i vdekur nga Covid 19 , bie numri i të infektuarëve në Tetovë


Në Tetovë ka rënë numri i të infektuarëve me Covid 19. Autoritetet e Spitalit thanë se në 24 orët e fundit nuk ka patur asnjë të vdekur .Ata thamë se janë 13 pacientë të hospitalizuar.Një pacient me dy doza të vaksinës është infektuar dhe asnjë me një dozë.Janë poashtu 12 pacientë me oksigjen dhe një në respirator ndërsa ambulantë ditore 18.