ASh ftonte anëtarët e vet ta përkrahin pro*testën


Disa të rinj sot pro*testuan si shenjë revolte ndaj zj*arrit që do*gji spitalin modular në Tetovë. Pr*otestuesit kërkuan drejtësi nga prokuroria dhe institucionet përkatëse, duke marshuar nga qendra deri tek komuna e më pas deri tek selia e BDI-së. Pro*testa siç përflitet në rrjetet sociale ka pasur ndikim edhe plitika gjegjësist ASh-ja e Ziadin Selës.

Lidhja e ASh-së me pr*otestuesit përflitet pasi ditë më parë në pr*otestën paqësore të “Ballistëve” shefi i depertamentit të Informimit bëri thirrje hapur për të mbështetur pr*otestën duke treguar se si të organizohen.
“Ftohen anëtarët dhe simpatizantët e Aleancës që saaaa më masovikisht të mbështesin marshin e Ballistëve, por PA SIMBOLE DHE BROHORITJE PARTIAKE. Vi*ktimat meritojnë nderim të veçantë, ndërsa familjet e tyre drejtëtësi.

Po, sepse në asnjë rast nuk duam të politizojmë këtë marsh fisnik të Ballistëve, kryetari i ASh-së dhe eksponentët kryesorë nuk do të jenë të pranishëm fizikisht, por çdo aktivist dhe simpatizant si QYTETARË duhet të merr pjesë!” ishte thirrja e shefit të depertamentit të Informimit në ASh.