ASH DRIDH KOMUNËN E TETOVËS, NXJERRIN TË PALARAT E TEUTA ARIFIT.. (VIDEO LIVE)


Të nderuara media të nderuar qytetarë , pressi i radhës i Aleancës për shqiptarët dega Tetovë ka të bëjë me një nga problemet momentale që zbrazin xhepat e qytetarit çdo ditë njofton shigjeta.net.

Sot ne jemi para objektit të komunës së Tetovës ku kemi hapur ekspozitën me 240 fotografi dhe me më shum se 3000 gropa, dhe kjo është vetëm një përqindje e vogël nga gjendja reale në qytet.

Dega e ASH_së Tetovë ka fotografuar gjendjen e të gjitha rrugëve duke filluar nga malsia , Reçica , Tetova , Drenovec dhe kështu me radhë .

Gjendja e infrastrukturës së rrugëve në Tetovë është alarmante .

Këto gropa janë në çdo lagje dhe në çdo vendbanim të Tetovës.

Qytetarët paguajne rregullisht mirëmbajtjen e rrugëve nëpërmjet sigurimit të automjeteve të tyre. Ndërkohë që paguajnë dhjetfish më shum për rregullimin e automjeteve që i amortizojnë gjat vozitjeve nëpër rrugët e shkatruara të Tetovës .

Tendenca e shofereve per ti evituar gropat shkakton aksidente të shumta në komunikacion.

Sot nga këtu pyesim kryetaren e komunës , për çfar arsye nuk i mirëmbani rrugët e Tetovës me rrethinë?

Për ti shkaktuar dëme materiale dhe ekonomike qytetarit?

Për tua vërshtirësuar komunikacionin? Apo për qëllime tjera më të ulta./shigjeta.net/

Ju falemnderit!!!

Baby Boo